Web design and others


  Regulamentul Forumului (nu mai e valabil )

  Distribuiţi
  avatar
  xthegunnerx
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 321
  Reputatie : 22
  Data de inscriere : 19/08/2009
  Localizare : aici

  Regulamentul Forumului (nu mai e valabil )

  Mesaj  xthegunnerx la data de Lun Aug 24, 2009 8:35 pm

  Regulile Forumului


  Orice incalcare a regulilor Forumului (regulile de mai jos si, desigur, regulile speciale ale unor subforumuri) poate duce la un avertisment. Administratorii forumurilor au dreptul sa suspende conturi de pe forumuri.

  1. Conturi, avertismente si suspendari

  1.1 Fiecare Utilizator poate sa inregistreze si sa foloseasca un singur cont. Inregistrarea si folosirea de conturi multiple poate duce la o suspendare a tuturor conturilor.

  1.2 La primirea celui de-al treilea avertisment, un cont poate fi suspendat pe o perioada de pana la 2 saptamani sau chiar mai mult in cazuri extreme. Ocolirea suspendarii prin inregistrarea unui al doilea cont nu este permisa. Un cont poate fi suspendat permanent daca utilizatorul primeste alte avertismente dupa ce contul a fost deschis.

  1.3 In cazuri extreme, este posibil ca un Utilizator sa fie suspendat fara a fi primit avertismente.

  1.4 Editarea postului dupa ce avertismentul a fost dat (aceasta include stergerea sau modificarea avertismentului) este impotriva regulii si poate duce la suspendare de pe forum.

  1.5. Acuzarea, jignirea, insinuarea speculativa directa sau indirecta impotriva unei persoane din staff cum ca actiunile acestora sunt de folos personal sau atacarea credibilitatii acestora in public, ca urmare impotriva celor implicati se pot lua urmatoarele masuri: BAN permanent sau temporar pe forum.


  2. Atitudinea pe forum

  2.1.Postarea de materiale sau link-uri catre materiale pornografice, extremiste politice, imorale sau ofensive ce pot incalca legile aplicabile este interzisa.

  2.2.1 Posturile cu continut ce nu apartine subiectului/forumului potrivit (spam/off-topic) sunt indizerabile si pot duce la un avertisment. Exceptie face forumul de spam. Care va fi adaugat in curand.

  2.2.2 Aceasta include posturile care doar atrag atentia asupra incalcarii regulilor (moderarea forumului fara a fi un utilizator cu astfel de privilegii). Aceste actiuni sunt rezervate echipei forumului.

  2.3.1 Imaginile din semnaturi nu trebuie sa depaseasca:
  200 px in inaltime
  400 px in latime
  si 150 kb in marime

  sau

  100 px in inaltime
  500 px in latime
  si 150 kb in marime
  De asemenea, nu se permite mai mult de o imagine la semnatura pentru fiecare utilizator.

  2.3.2 Semnaturile nu trebuie sa fie mai mari decat 3 linii de text de dimensiune standard.

  2.3.3 Utilizatorii pot atasa imagini posturilor lor, dar acestea nu trebuie sa depaseasca:
  400 px in inaltime
  400 latime
  si 100kb in marime fiecare.

  Exceptie la aceasta regula sunt imaginile postate la sectiune Art unde limita in kb este de 300 iar limita in pixeli este 600*600.

  2.3.4 Moderatorii au dreptul de a sterge orice imagine ce depaseste aceste dimensiuni oricand. Un post nu poate contine mai mult de 5 imagini.

  2.3.5 Daca moderatorii au nevoie pentru a oferi informatii utilizatorilor, acestia pot sa aiba semnaturi ce depasesc dimensiunile de mai sus.

  2.4 Insultele sau ofensele aduse altor utilizatori sau membrilor echipei si limbajul necorespunzator se pedepsesc in intreg forumul. Orice ofense aduse unui membru din echipa Gladiatus.ro, insulte, grave sau moderate, amenintarile la viata reala sau virtuala etc., vor fi pedepsite cu blocarea permanenta a conturilor pedeapsa ce poate fi aplicata si in joc.

  2.5 Echipa forumului isi rezerva dreptul de a cenzura posturi. Posturile editate vor fi marcate.

  2.6 Repostarea unui subiect ce a fost deja inchis nu este permisa. Daca doriti sa postati in acel topic, adresati-va moderatorului ce l-a inchis sa il redeschida.

  2.7 Schimbul de conturi nu este permis pe intreg forumul.

  2.8 Reclame si link-uri catre alte jocuri de browser nu sunt permise pe intreg forumul, inclusiv Forumul PC. Link-uri catre site-uri ce numara orice vizitator nu sunt permise.

  2.9 Limba utilizata este romana si pe forum se va discuta numai in romana. Se permite limba engleza doar 25% din post.

  2.10 a. Spam-ul cu emoticoane si imagini este interzis, deoarece poate bloca computerele oamenilor. Imaginile si posturile ce depasesc dimensiunile admise sunt interzise. Numarul maxim de emoticoane admise intr-un post este 6.

  2.11 b. La semnatura userilor se permit, la fel ca si in continutul unui post, maxim 6 emoticoane. Cine are mai mult de 6 primeste avertisment

  2.12 Toate posturile trebuie sa contina cel putin 4 cuvinte. Mai putine cuvinte vor fi considerate spam si pedepsite ca atare. Abrevierile precum BRB, LOL, APP, vor fi considerate un singur cuvant.De asemenea, de acum inainte posturile nu se vor "umple" cu alte cuvinte gen "unu, doi, trei" ,"patru cuvinte per post" sau altele.Trebuie sa fie legate de subiect altfel va fi tratat ca inncalcare a regulii de post lenght si pedepsita ca atare.

  2.13 Daca considerati ca ati primit un avertisment pe nedrept, mai intai trimiteti-i un PM Moderatorului care v-a avertizat. Apoi puteti contacta un Super Moderator. In cazuri extreme aveti dreptul sa va adresati Administratorului. Cuvantul acestuia este definitiv. Urmati aceasta ierarhie, sau veti fi ignorati.

  2.14 Incercarea de a copia un membru al echipei (prin nume, avatar, semnatura) va duce la un avertisment, sau, in cel mai rau caz, la o suspendare.

  2.15 Vanarea de posturi (postarea doar pentru un numar mai mare de posturi) rezulta intr-un avertisment sau, in cazuri extreme, la o suspendare. Postarea dubla in cadrul intervalului de timp permis pentru editarea postului se considera vanare de posturi.

  2.16 Este interzisa postarea pentru persoane suspendate. Aceasta actiune va atrage un avertisment. Singura exceptie o constituie subiectele de "la revedere!" (numai cu permisiune de la un Administrator). Impartirea de conturi cu persoane suspendate duce la o suspendare pentru detinatorul contului.

  2.17 Discutarea suspendarilor nu este permisa in forumurile publice, aceasta putand rezulta in suspendari in plus sau avertismente. Va rugam sa discutati aceste probleme cu moderatorul implicat sau cu superiorul sau doar prin PM sau email.

  2.18 Alegeti un subiect sugestiv si potrivit topicurilor. Incercati sa rezumati pe scurt problema intr-un titlu, si adaugati-l si in mesajul in sine. Nu folositi in titluri Caps Lock si nu adaugati informatii false doar pentru a atrage atentia. (exemplu: citeste asta sau vei fi arestat). Un exemplu de titlu nedorit si total gresit "AJUTATI-MÄ". Nu folositi URL-uri pe post de titlu pentru topic.

  2.19 Includeti cat de multe informatii puteti atunci cand cautati ajutor. Nimeni nu va fi capabil sa va ajute daca nu dati detalii suficiente. Specificati serverul si informatii despre problemele pe care le aveti sau daca ati mai experimentat acele probleme in trecut.

  2.20 Ortografia
  Greselile intamplatoare/ocazionale sunt acceptabile, dar nu si cele care indica lipsa oricarei stradanii de a scrie un text lizibil.

  2.21 Staff-ul isi rezerva dreptul de a bana permanent userii care prin actiunile lor nu adera la spiritul de comunitate si incearca dezbinarea acesteia.

  3. Modalitatea de acordare a sanctiunilor pe forum:


  Prima abatere : Avertisment in Pillory (editarea postului in care a fost incalcata regula)
  A doua si a treia abatere: Avertisment Oficial in Pillory - warn (scris motivul in postul cu pricina)
  A patra abatere: ban 3 zile
  a cincea, a sasea si a saptea abatere: warn
  A opta abatere ban 5 zile
  A noua, a zecea si a unsprezecea abatere - warn
  A douasprezecea abatere ban 7 zile

  si asa mai departe ...

  In consecinta regula de acordare a sanctiunilor pe forum este 3 warnuri urmat de un ban, iar 3 warnuri iar un ban....

  Pentru motive temeinice stafful poate acorda banuri fara respectarea succesiunii prezentate mai sus.

  Insultele si jgnirile asupra staffului (inclusiv prin avatar, semnatura, nickname) se sanctioneaza cu ban permanent pe forum.
  Insultele si jignirile grave asupra userilor, familiilor sau apropiatilor acestora se sanctioneaza cu ban permanent pe forum.  4. Linkul de talharie utilizat in titlu de topic sau in post pe acest forum se sanctioneaza astfel:

  prima incalcare - 1 zi
  a 2a incalcare - 7 zile
  a 3a incalcare - 14 zile
  a 4a incalcare - ban permanent
  Este permisa utilizarea linkului doar in semnatura

  Sunt INTERZISE:
  - Prescurtarile folosite in chat.
  - Inlocuirea literei "c" cu litera "k" si alte asemena substituiri ce contravin corectitudinii limbii romane.

  Evita sa scrii cu tz, sh...etc. Daca vrei sa fii sigur ca ai fost inteles, poti folosi diacritice, chiar daca acest lucru nu este obligatoriu.

  Note

  Urmatoarele subiecte se discuta doar cu Administrarea Forumului:
  - Suspendari de semnaturi
  - Cereri de ridicare a semnaturilor
  - Plangeri asupra Supermoderatorilor (daca e vorba de un Moderator, intra te rog intai in contact cu un Supermoderator)

  Staff-ul isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul ori de cate ori se considera a fi necesar.

  Utilizarea acestui forum este un privilegiu si nu un drept. Faptul ca ramaneti pe acest forum este considerata o acceptare a acestor reguli.

  Administratorii isi rezerva dreptul de a proceda asa cum este mai corect pentru o buna stare si functionare a forumului, chiar daca acest lucru implica banarea conturilor.


  Ultima editare efectuata de catre XTheGunnerX in Joi Sept 03, 2009 3:05 am, editata de 2 ori


  _________________


  avatar
  danRoma10
  Moderator
  Moderator

  Numarul mesajelor : 273
  Reputatie : 28
  Data de inscriere : 19/08/2009
  Varsta : 23
  Localizare : Area 51

  Re: Regulamentul Forumului (nu mai e valabil )

  Mesaj  danRoma10 la data de Lun Aug 24, 2009 9:43 pm

  ok eu sunt deacord
  avatar
  MicRoN
  Moderator
  Moderator

  Numarul mesajelor : 229
  Reputatie : 8
  Data de inscriere : 21/08/2009
  Localizare : ROMANIA

  Is deacord

  Mesaj  MicRoN la data de Mar Aug 25, 2009 3:27 pm

  OK cat de cat is deacord, chiar dak nam citit nika lol! lol!
  avatar
  xthegunnerx
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 321
  Reputatie : 22
  Data de inscriere : 19/08/2009
  Localizare : aici

  Re: Regulamentul Forumului (nu mai e valabil )

  Mesaj  xthegunnerx la data de Mar Aug 25, 2009 3:33 pm

  daca nu vei citi iti va fi luat titlul de moderator
  avatar
  danRoma10
  Moderator
  Moderator

  Numarul mesajelor : 273
  Reputatie : 28
  Data de inscriere : 19/08/2009
  Varsta : 23
  Localizare : Area 51

  Re: Regulamentul Forumului (nu mai e valabil )

  Mesaj  danRoma10 la data de Mar Aug 25, 2009 9:53 pm

  HOLY TROMBONE ON A POGO STICK!!
  mie imi place sa fiu moderator!
  avatar
  xthegunnerx
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 321
  Reputatie : 22
  Data de inscriere : 19/08/2009
  Localizare : aici

  Re: Regulamentul Forumului (nu mai e valabil )

  Mesaj  xthegunnerx la data de Mar Aug 25, 2009 9:55 pm

  si mie place sa fiu the boss
  dar trombon?
  avatar
  danRoma10
  Moderator
  Moderator

  Numarul mesajelor : 273
  Reputatie : 28
  Data de inscriere : 19/08/2009
  Varsta : 23
  Localizare : Area 51

  Re: Regulamentul Forumului (nu mai e valabil )

  Mesaj  danRoma10 la data de Mar Aug 25, 2009 9:56 pm

  mia venit asa spontan
  avatar
  xthegunnerx
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 321
  Reputatie : 22
  Data de inscriere : 19/08/2009
  Localizare : aici

  Re: Regulamentul Forumului (nu mai e valabil )

  Mesaj  xthegunnerx la data de Mar Aug 25, 2009 10:00 pm

  NU mai postati in treadul cu regulamentul
  avatar
  MicRoN
  Moderator
  Moderator

  Numarul mesajelor : 229
  Reputatie : 8
  Data de inscriere : 21/08/2009
  Localizare : ROMANIA

  Re: Regulamentul Forumului (nu mai e valabil )

  Mesaj  MicRoN la data de Sam Sept 26, 2009 8:25 pm

  dc? doar is moderator am voie Razz
  avatar
  MicRoN
  Moderator
  Moderator

  Numarul mesajelor : 229
  Reputatie : 8
  Data de inscriere : 21/08/2009
  Localizare : ROMANIA

  Re: Regulamentul Forumului (nu mai e valabil )

  Mesaj  MicRoN la data de Dum Dec 06, 2009 10:43 pm

  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Continut sponsorizat

  Re: Regulamentul Forumului (nu mai e valabil )

  Mesaj  Continut sponsorizat


   Acum este: Joi Ian 17, 2019 2:15 am