Web design and others


  gta . freakz . ro

  Distribuiţi

  madalindx
  Noob Junior
  Noob Junior

  Numarul mesajelor : 1
  Reputatie : 1
  Data de inscriere : 16/04/2014

  gta . freakz . ro

  Mesaj  madalindx la data de Mier Apr 16, 2014 5:25 pm

  Gta.Freakz.RO

  Introducere
  Cititi acest text si probabil va ganditi deja: "Meh, o reclama la un alt server de SA:MP... plictisitor."
  Totusi, eu sunt aici sa va arat contrariul si sa va demonstrez ca merita sa incercati, avand in vedere ca nu e nimic de pierdut la mijloc, iar sansele voastre de a obtine Lider sau o casa si o afacere buna sunt foarte mari. Acest lucru fiind posibil pe un server cu minim 60 de jucatori costant si cu un Staff dedicat.

  De ce?
  Ei bine, asta e intrebarea pe care multi si-o adreseaza inainte de a alege ceva si nici nu e de mirare, nimeni nu doreste sa isi piarda timpul intr-un joc condus de "copii".
  Ca sa te familiarizezi cu ceea ce vei gasi pe server, am sa iti enumar cateva caracteristici ale sale, sperand totodata ca iti voi trezi interesul:
  [list]
  [*]Serverul este condus de un Staff experimentat si matur, de aceea problemele care apar sunt remediate imediat si pot spune ca numarul de BUG-uri pe care serverul il are este zero.
  [*]Regulamentul serverului nu este unul extrem de strict, cum ar fi in cazul unui server Hard RolePlay, dar asta nu inseamna ca nu este bine pus la punct ci din contra acesta sanctioneaza orice nesabuinta a cuiva.
  [*]Vei primi ajutor constant din partea Helperilor alesi cu atentie si poti sa le adresezi in orice moment o intrebare folosind comanda /needhelp. Acestia vor sta la dispozitia voastra permanent.
  [*]Ai posibilitatea sa deti un vehicul personal, transformand astfel orele jucate si banii stransi distrandu-te intr-o masina sau intr-un motor ce iti apartine in totalitate, acesta fiind inaccesibil altor persoane.
  [*]Chiar daca esti incepator sau nu, acest lucru iti va fi de ajutor: GPS System[/url] cu ajutorul caruia nu te vei rataci niciodata, deoarece vei fi indrumat catre orice Checkpoint setat pe harta.
  [*]Sa zicem ca nu esti pasionat de DeathMatch sau ca te plictisesti foarte repede, ei bine exista multe alte activitati ce le poti face pe sever. Cateva exemple:

   Acum este: Joi Ian 17, 2019 2:37 am